Ljudböcker

Blir åksjuk så fort jag tänker på att läsa en text i ett fordon som rör sig, så att läsa en bok är ganska uteslutet (likaså svara på SMS, men att läsa skyltar går fint!). Min syster kan läsa hela romaner i bilen utan att känna det minsta så hade helt klart otur genetiskt där.

En lösning för mig under långa bilresor eller bussturer är därför ljudböcker. Inget slår väl en äkta bok, men en ljudbok är det nästbästa man kan ha när man lyssnat sönder sin spellista på Spotify. Tyckte inte alls om det först, men nu har jag nog vant mig. Jobbigaste var ändå när jag köpte en engelsk ljudbok som utspelade sig i Skottland. De talade alltså med en skotsk brytning i boken vilket jag inte alls tänkte på när jag köpte den. Förstod jag vad de sa? Inte alls. Men jag höll ut och nu är jag bäst på skotska! Eller nja, kanske inte riktigt men mot slutet begrep jag i alla fall nästan vad de sade! Lyckat haha!

Här över har ni fyra stycken böcker i mitt bibliotek som jag ännu inte lyssnat på.

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig