Kepsjakt och North Head

Förra veckan tog jag och Nils oss en sväng upp till North Head här i Manly. Jag hade varit där en gång tidigare i vintras med Amanda, men Nils hade aldrig varit där förut och bor man så här nära Manly, är det definitivt ett måste!

Innan vi började vandringen upp letade vi kepsar i Manly, kikade runt på helgmarknaden och tog oss varsin frozen yoghurt. Vet inte hur många sådan jag har ätit de senaste veckorna. Varje gång tar jag smakerna kokos och ananas plus en massa chokladtoppingar. Ni förstår inte vad gott det är!!

Shelley Beach. Manly beach var avstängd den här dagen pga vågor, så var fullt i Shelley! Vi skulle ju dock bara gå förbi för att ta oss vidare mot stigen upp till North Head.

Självklart var vi tvungna att stanna till här och där för en massa fina kort. Här ser ni den nya kepsen in action också!

Upp genom bushen fortsatte vi!

Vi hittade ännu mer fotoställen! Här ser ni Julia och Cornelia featuring klippa högt över havet.

Tillsist kom vi fram till ena utkiksplatsen, lite tröttare i benen och helt slut på vatten haha!

Skyskraporna ni ser här är Sydney centrum. Tittar ni lite till höger om dem kan ni även skymta Harbour Bridgen. Den är pytteliten och skymd, men den är där! Operahuset också, men det försvann helt bakom berget. Det är här Manly färjan går varje dag förresten, rakt mellan bergen och runt hörnet åt höger.

Tips är att sen ta bussen ner från North Head tillbaka till Manly. Ingen orkar gå hela vägen tillbaka igen när man väl är däruppe haha!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig