Jul 2015

God jul allihopa!

Hoppas att ni har det bra därute i vintermörkret och att er jul har varit fantastisk! Min egen jul i år har sett väldigt annorlunda ut jämfört med hur den brukar vara. Först och främst så befinner jag mig i London och inte hos mormor eller farmor och farfar. Bara det känns otroligt konstigt! Som tur var så flög min familj hit den 24:e så just nu befinner jag mig i vår hyrda lägenhet just intill Oxford Street. Lyxen i det!

Så min julafton bestod av att plocka upp familjen på Liverpool Street Station, hitta till lägenheten, packa upp, hämta grejer från min lägenhet, handling av mat på Sainsbury's och tillsist julmiddag på Nandos. Här i England firar man ju jul den 25:e så under julafton var det ändå ganska mycket folk ute.

Idag däremot har allting varit stängt. Inte ens tunnelbana och bussar går idag. Folk tror att man skämtar när man säger det, men nej då. Så vi passade på att ta sovmorgon och tog sen en promenad runt i området. Det duggregnade nästintill hela tiden så efter en timme hade vi fått nog och begav oss hemåt igen. Vi såg sedan Drottningens tal på TV, lyssnade till Kungen på SVT, spelade frågesportsspel och skypade med alla därhemma.

Att detta i vanliga fall är världens mest besökta shoppinggata kan man ju inte tro.

Imorgon är det boxingday, alltså startskottet på rean. Kommer bli gaaaalet och sen extra mycket tummen upp på det då man jobbar imorgon. Hjälp vad folk det kommer vara i butiken. Lycka till Julia, kommer bli kul.

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig