Jamie´s Italian

I fredags regnade det HELA dagen. Bra för naturen här eftersom det är så torrt just nu, men desto sämre för själen! Vaknade upp av regn som smattrande mot fönstret och av någon anledning kunde jag först inte placera ljudet. Det förklarar väl hur länge sen det var man hörde regn? En svensk som inte känner igen ljudet av regn? Aldrig hört talas om haha!

Det var första gången det verkligen regnat ordentligt här i Australien sen jag kom hit. Det var en sån där grå, trist dag, en typisk Sverige dag skulle jag säga! "This is not what I signed up for" som Ida sade! Det sista jag ville var att ta mig ut på kvällen och ta färjan in till stan, meeen lyckades tillslut övertala mig själv (typ när värdisarna sa att jag kunde få skjuts in till färjan haha) och tur var väl det för jag hade en sån bra kväll sen!

Vi var ett gäng bestående av fem svenskar och en amerikan (som egentligen är svensk i hjärtat haha) som hade beställt bord på restaurangen Jamie´s Italian. Först när jag kom dit och såg alla Jamie Oliver's kokböcker längs väggarna förstod jag att det var hans egen restaurang! Jag beställde in gnocchi som vanlig, gör alltid det så fort det finns på menyn, och det var så gott!!!

Vi hade det så trevligt, även om det var så högljutt där inne att man knappt kunde höra sina egna tankar. Ju längre in på kvällen vi kom desto mindre folk blev det dock och någon gång runt halv tio kunde man nästan prata vanligt till varandra igen haha!

Efter restaurangen gick vi till en bar en snabbis innan jag och Amanda var tvungna att springa iväg till sista färjan. Så värt att ta färjan och inte bussen!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig