Höjdpunkter 2015

Tänkte ta med er på en liten resa genom några höjdpunkter i mitt 2015. Året var fyllt av massa glädje, dagar jag aldrig kommer glömma och en massa utveckling hos mig själv som person. Ta en titt här under!


DM och RM i cheerleading

Två av de bästa dagarna i mitt liv. DM guld och MVP och senare RM guld. Helt ofattbart. Det bästa är att jag fick dela det hela med världens bästa lag och vänner. Tack gode gud att jag har min cheer-familj. Vad hade jag gjort utan dem?


Roadtrip i California

Åkte på en fantastisk roadtrip i USA med min familj. Vi besökte bland annat San Francisco, LA, Las Vegas och Grand Canyon. Så sjukt häftigt att se platserna man bara sett på bilder/TV förut! Känns lika konstigt varje gång att de faktiskt finns på riktigt.


Hawaii och LA

Reste till Hawaii och LA med Maja som då var påväg hem ifrån sin Australien resa. Vi surfade, vandrade, blev leriga, tvättade oss i floder, kändisspanade, åkte låtsas karuseller på Universal Studios, solade på Santa Monica Pier och en massa annat spännande. Här har ni filmen ifrån när vi var på Hawaii. Kommer komma en från LA också men har inte klippt ihop den ännu, seg som man är...


Camp i USA

Levde livet som lägerledare i skogarna i Pennsylvania, USA, under sommaren. Detta var definitivt det mest krävande jag någonsin gjort, men också det mest givande. Ni vet, en sådan där sak som både är det bästa och värsta man någonsin gjort. Saknar mina lägertjejer ibland även om de många gånger fick mig att slita mitt hår ;)


Resa efter camp

När camp var över reste jag runt i USA i ungefär en månad. Besökte New York, Chicago och Boston där jag bodde hos bästa Jennie som är au-pair där just nu. Detta var första gången jag reste helt själv, alltså utan en nära kompis eller familj. Överlevde mer än jag någonsin trodde att jag skulle, inklusive att vara strandsatt i NYC utan boende eller en plan överhuvudtaget. Men det löste sig ju också och jag fick en himla bra resa tillslut i alla fall.


Flyttade till London

När jag kommit hem ifrån USA visste jag inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Jobba hemma kändes ganska tråkigt. Att söka visum och krångla hade jag inte heller riktigt ork till. Ville ju iväg på en gång. Då kom idén om London. Bestämde mig på tisdagen, bokade biljett på torsdagen och flög sen på lördagen. Ganska spontant med andra ord, men oj så bra det blev. Och sen ska vi inte tala om den självförtroende boost man får från att inse att man faktiskt flyttade till ett annat land helt själv, fixade allt såsom bank och skattenummer och lyckades hitta bostad och jobb utan att gå under (även om det var nära några gånger!).


Träffade en massa nya vänner över hela världen

Har flängt runt en massa detta år vilket ju också resulterat i att jag fått en massa nya vänner. Allt från människor i USA till London, engelsmän liksom svenskar. Jag tror på att man ska välja noga vilka man umgås med, lägger ner tid på och ger av sig själv till. Är så glad över mina val och de människor jag omringas av. Tack för att ni finns.


Mitt 2015 var ganska fantastiskt. men jag vill också säga att det trots det också var fyllt med mycket ångest, oklarheter och irritation. Inget är så perfekt som det verkar och ingenting är varken det ena eller det andra, men man kan själv bestämma vilket som påverkar en mest och vad man tar med sig till nästa dag, nästa händelse och nästa problem. Kom ihåg det.

Tack för allt, 2015. Nu kör vi, 2016.

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig