Hemma

​Nu sitter man här hemma, i pyjamasen man fick i julklapp, med London en hel flygresa bort. Men vet ni vad, det känns bra ändå. Självklart kommer jag sakna London och alla mina London-människor så hjärtat går sönder vissa dagar, men jag är ändå redo för något nytt. London känns ganska färdigt för tillfället, även om jag är säker på att jag kommer komma tillbaka någon gång i framtiden! 

Det som känns lite jobbigt är att man måste börja om med jobbsökandet och den här "vad ska jag göra nu?" frågeställningen, men jag vet att det kommer ordna sig. Det har ju en tendens att alltid göra det. 

Allt jag kan säga är att det är värt det! Funderar du på att flytta utomlands, gör det! Tveka inte, bara kör. Jag åkte helt själv utan att känna en enda människa i London och det blev ju faktiskt fantastiskt bra i slutändan. Har ni några frågor om London, utlandsflytt eller något helt annat, tveka inte att fråga så ska jag försöka svara så gott jag kan. Man utvecklas så mycket som person av att tvingas stå på egna ben, som man gör när man flyttar utomlands, att alla verkligen borde göra det någon gång i livet.

Gillar

Kommentarer

emmahq
emmahq,
Håller med dig! Får ofta höra något i stil med "åh, önskar jag också kunde flytta utomlands". Mmm, det kan du också - alla kan!
nouw.com/emmahq
Louise,
Du är så grym Julia!
biszczis.for.me

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig