Helgen

Under lördagen gjordes inget speciellt! Barnen var över och badade i grannes pool så var lugnt i huset! Bakade scones med blåbär och kokos (hur gott!?) och njöt av att bara chilla lite!

Söndagen däremot var desto mer hektiskt! På morgonen åkte vi ner till Manly beach och hängde på stranden. Tycker att det är så roligt att ALLA har våtdräkter här, inte alls vanligt när man kommer på en strand i Sverige! Men här har gamla som unga en och på söndagsmorgonen var stranden full av dem! Känns så "exotiskt" fortfarande när folk kommer bärandes på surfbrädor kors och tvärs. Kommer säkert tycka att det är vardag snart, men än så länge känns det konstigt!

Efter stranden käkade vi brunch tillsammans med samma familj som jag var barnvakt hos på fredagen på ett ställe nära stranden. Beställde French Toast och gud så gott det var!! Massa sirap och bacon till (ni som känner mig vet att jag är ett stort fan av sirap tillsammans med bacon haha).

På eftermiddagen åkte vi sen in till Sydney för ett privat visning av filmen "Captain Underpants" haha. Mammans jobb hade ordnat det och det hölls på någon slags lyxbio. När vi kom in blev vi frågade om vi ville ha varsitt glas champagne (!!), vi fick glass och popcorn, man hade ett eget bord och stolarna var stora som hus! Man kunde till och med fälla upp och ned ryggen, samt fälla ut en fotpall. Sjukaste bion någonsin! Kan helt klart vänja mig vi det! ;)

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig