Hej hösten!

Upp med handen om man tycker att hösten kom som ett bombnedslag (viftar med min hand). Det gjorde den definitivt här i Göteborg i alla fall. Ena dagen gick man runt i 30 graders värme och sandaler och i nästa stund måste man ta på sig en tjocktröja och dra med ett paraply överallt. Förstår inte vad som hände. haha?

Men ärligt talat känns det ändå rätt så bra. Alla skrattar alltid åt mig när jag säger att jag har saknat årstider, att jag förskönar en svensk vinter i mitt huvud, men jag ser faktiskt fram emot hösten. Jag har haft konstant sommar sen september 2017, vilket har varit superlyxigt och helt amazing, men det känns bra med en förändring tillslut.

Har dessutom så mycket kul att se framemot i höst! Cheerleading träningarna har ju äntligen dragit igång igen! Ska bli så kul att vara med på både Panthers och Cougars resa i år. Båda startade med en helt magisk första träning så det känns som om vi kan ta oss hur långt som helst. Är så glad att jag överhuvudtaget fortfarande kan syssla med det jag tycker är allra roligast här i världen.

Sen börjar ju skolan i september, vilket ska bli superspännande. Har en bra känsla, så tror att det kommer bli så bra!

Och mitt i allt ska jag försöka hinna med en trip till Tyskland för att träffa min värdfamilj från Australien. Har skypat med dem några gånger sen jag åkte därifrån och gud så jag saknar dem. Måste börja kolla på flygbiljetter bums!

Jag och Julls har dessutom bestämt oss för att börja spela volleyboll en gång i veckan. Så kul!! Spelade en del när jag var liten (typ när jag var 10 år gammal haha) och har alltid älskat det. Ska bli kul att verkligen träna det på riktigt och få chansen att utvecklas!

Dock kommer det komma upp massa somriga bilder trots att hösten är här, så bare with me kompisar! Har massor kvar att visa er, det mesta ligger fortfarande oredigerat på ett tiotal minneskort, men sakta vinner racet, eller något sånt hehe;)

Dessa bilder är tagna i Botaniska trädgården här i Göteborg. Hade aldrig varit där förut och blev positivt överraskad. Fast ju för sig, en park fylld med blommor mitt i svenska sommaren, vad kan gå fel?;)

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig