Glow glow glow

Innehåller affiliate-länkar

Här mina glow älskande vänner har ni ett riktigt tips! Linda Hallbergs Glow Mist, wow!! Älskar denna! Använder den som finish på en sminkning, som uppfräschning under dagen och helt för sig själv på morgontrött hud. Perfekt nu på sommaren när man vill se lite extra fräsch ut!

Ska ta med den på alla resor nu i sommar, tänk på planet efter en 10 timmars flight. Dröm! Finns att köpa på Kicks HÄR för 229kr.

Gillar

Kommentarer

Tilda
,
Hej!!!
Detta har inget med detta inlägget att göra, förlåt!! Men du har en väldigt mysig blogg!!
Hammade här då jag såg att du varit au pair i Australien! Jag undrar vad du hade för gåvor till familjen när du kom dit?? Man vill helst ha någon svenskt men de får inte väga förmycket då det är mycket som ska med!! Undrade bara vad du tog med dig!!
Tack snälla på förhand
juliacalmestig
juliacalmestig,
Hej Tilda!!
Åh, vad kul! Tack så mycket!
Ja, precis, det var jag! Tyckte också att det var superklurigt det där. Man vill ju ha något personligt, men så svårt ju när man inte känner personerna ännu! Minns knappt vad jag köpte tillsut haha, men tror att det blev varsin Astrid Lindgren bok till tjejerna som var översatt till Engelska (fanns massor av pocketböcker på typ Adrlibris) då jag hade hört att de gillade att läsa samt varsitt glittrigt hårband från Glitter. Hade sett en massa bilder när de hade alla möjliga hårband på sig så tänkte att det skulle bli en hit! Till lillen gav jag också en bok som jag hitttade på en leksaksaffär och föräldrarna fick två stycken ljuslyktor ifrån "Ernst". Jag tog även med lite svenskt godis de kunde festa loss på haha!
Hoppas det hjälpte lite! Och lycka till i presentshoppingen, inte helt lätt alla gånger, men tror nog att det är mer tanken som räknas! Vad du än ger tror jag kommer bli uppskattat av familjen <3
nouw.com/juliacalmestig

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig