Frozen Yoghurt och Segling

Hallå kompisar!

Hur är er måndag än så länge? Här är den nästan över, så konstigt med alla dessa tidszoner. Adelaide till exempel är en halvtimme efter Sydney? Hur kan man ens vara en halvtimmes skillnad haha? Hursom, idag har jag jobbat hela dagen. Mormorn som vanligtvis har måndagar är bortrest så jag fick steppa in. Hade inte några andra planer än att gå på en gympalektion på kvällen, så det var ju helt okej!

Så här såg min arbetsdag ut genom min mobiltelefon:

Fina syster // Manly

Efter att tjejerna var iväg till seglarskolan som de går på den här veckan, åkte jag, lillen och Cornelia in till Manly. Cornelia för att söka jobb och jag och lillen mest som sällskap. Vädret idag var sådär, blåsigt och molnigt och ärligt talat ganska kallt (man vet att man är van vid värmen när 23 grader känns "ganska kallt" haha...), meeen på något vis måste det ha varit idealt väder för att skapa sjuka vågor på Manly Beach. Aldrig sett dem vara så perfekta som de var idag och vattnet var såklart fullt av surfare.

Vi skippade dock surfen och gick och åt frozen yoghurt på Yogurtland istället. Sådär ser toppingen ut om en tvååring får bestämma! Efter Yogurtland åkte vi hem igen för lillens tupplur och tvättade, lagade köttfärsås och massa sånt där kul haha!

Vid tre åkte jag och hämtade tjejerna plus deras två kompisar. Efter att ha släppt av kompisarna (som bor i kvarteret) hade vi alla en lugn eftermiddag. Tjejerna var helt slut efter att ha varit ute hela dagen. De var mest upprörda över att de hade varit tvungna att simma med skorna på sig, skandal enligt dem haha!


Imorgon blir det jobb igen, tjejerna till seglarskolan och jag och lillen på egna äventyr. Börjar bli en klassiker!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig