Fredagslistan vecka 3

Veckans bästa: Min grupp lämnade äntligen in vår forskingsskiss i skolan!! Vi har arbetat med den sen mitten av december, om än inte superaktivt hela tiden hehe, men den har ju ändå alltid hängt över en. Men nu är den alltså ääääntligen inlämnad och det är så skönt!

Veckans sämsta: Slängde ut julgranen. Skönt på ett sätt men alla miljontals barr överallt i hela lägenheten var mindre välkomna...

Veckans pepp: Massa volleyboll spelande. Älskar!! Blir alltid så glad av att få spela, och dessutom får man ju hänga med sina kompisar samtidigt. En win-win situation med andra ord!

Mobilbild från ett pluggtillfälle på biblioteket i veckan // Queen Malin, detta är alltså hennes "oviga" ben...:O

Veckans egoboost: Min byggrupp på cheerleadingen har utvecklats sååå mycket den här veckan. Helt sjukt. Vi blev en ny grupp efter nyår nu, så det har tagit lite tid att hitta tajmingen och varandra, men förra träningen kändes det verkligen som det släppte. Lägger upp filmklipp från träningarna på instagram så följ mig där om ni vill se lite cheerleading @juliacalmestig HÄR (shameless selfpromoting här haha).

Veckans läsning: Har börjat på en deckare av Camilla Läckberg, "Häxan". Har aldrig läst något av Camilla Läckberg förut då jag vanligtvis inte är deckartjej alls, men jag gillar verkligen den här! HÄR kan ni hitta den!

Veckans musik: För er som inte vet så älskar jag Taylor Swift. I veckan såg jag stadium tour filmen som nu finns på Netflix (Tips tips!! Vilken konsert!!) och har inte kunnat sluta lyssna på Taylor Swift sen dess haha... Här kommer tre utav mina favoriter från tre olika album, enjoy!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig