Fredagslistan

Veckans bästa: Regn. Kanske låter konstigt, men älskade regnet i veckan. Fick ta på mig en varm, gosig polotröja (lever i polotröjor i sverige!!) och mysa runt inomhus hela dagen. Har man haft konstant sommar sen ja, juni förra året, så saknar man årstiderna lite. När jag vaknade upp i måndags och det var regnigt och ruskigt och termometern visade inte mer än 19 grader så blev jag glad. Trodde aldrig att jag skulle skriva den meningen haha, men så var det!

Veckans sämsta: Myror. Spindlar. Mitt rum har invaderats i veckan. Vet inte vad det är som händer? Kan kallare väder ha något med det att göra?

Veckans pepp: Mina föräldrar bokade sina biljetter till USA i sommar så nu kan vi äntligen börja planera på riktigt! Vår plan är alltså östkusten i Australien och sen vidare till Florida i USA för att möta upp mina föräldrar och kusiner. HUR drömmigt låter inte det? Så taggad på de kommande månaderna!!

Veckans egoboost: I tisdags var det 6 månaders dag för mig här i Australien. Var alltså exakt 6 månader sedan jag lämnade Sverige och satte mig på ett flygplan till andra sidan jorden där jag skulle bo hos en helt främmande familj. Ganska sjukt att tjejen som inte vågade räcka upp handen i skolan när hon var liten faktiskt flyttade till andra sidan jorden helt själv. Det om något kallar jag egoboost!

Veckans läsning: Är det någon mer som läser böcker på Wattpad? Och nej, det är inte bara One Direction fanfic där som min syster påstår haha... Finns faktiskt författare som publicerar sina verk och en massa annat bra att hitta där. Absolut, man måste gräva lite för att hitta de där guldkornen, men när man väl hittar dem så är det såå värt det! Finns speciellt mycket om man som jag gillar de där mysiga, romantiska, söta berättelserna. En romcom i en bok liksom. I veckan läste jag en bok kallad "The bridesmaid lotto" där en känd kvinna lottade ut en plats i sitt bröllop. Såklart hade hon en snygg bror och ja, ni förstår nog resten haha...

Veckans musik: Har lyssnat på "The Greatest Showman" soundtracket säkert 1000 gånger den här veckan, utan att överdriva det minsta. Mina favoriter är "A million dreams" och "Rewrite the stars". Så himla fina!!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig