Fredagslistan

Veckans bästa: Renoveringen i vår sommarstuga i Oxelösund. Vi höll på i flera dagar och bar saker upp och ner till båten. Vi målade, rensade, slängde, byggde kök och inredde. Ingen semester här inte! Men oj, vad bra det blev tillslut. Så bra beslut av mina föräldrar att göra om lite därnere!!

Veckans sämsta: Extrem träningsvärk. Var på gymmet och körde ett arm/ryggpass i början av veckan och har fortfarande träningsvärk. Fick duscha håret upp och ner, så brutalt var det haha!

Veckans pepp: Att få se nya Mamma Mia filmen med Julls!! Så peppad på livet efter den. Har ni inte sett den måste ni ta er till bion bums!

Veckans egoboost: Lyckades laga matlådor i förväg till en hel vecka (vuxenpoäng på det?). Jag tycker att det är rätt trist att laga mat, främst för att man alltid börjar laga mat när man är alldeles för hungrig och otålig för att vänta. Så klapp på axeln för att jag tog tag i det och lagade mat till hela veckan på en och samma gång.

Veckans läsning: Big Magic, av Elisabeth Gilbert. Så bra bok! Den handlar typ om hur man ska kunna leva sitt bästa kreativa liv, förverkliga sina drömmar och sluta vara rädd för att satsa. Läs den!

Veckans musik: Soundtracket från Mamma Mia filmen såklart!! Har blivit som besatt efter att ha kollat på filmen. Om jag är tvingad till att välja så är mina favoriter "When I kissed the teacher" och "Why did it have to be me?", men gillar verkligen hela soundtracket. Älskade scenerna i filmen till de låtarna så tror att det är därför de ligger i topp haha;)

Gillar

Kommentarer

Lisalewne
Lisalewne,
ROligt inlägg! Skönt med träningsvärk säger jag som inte tränat på 100 år 😃
nouw.com/lisalewne
juliacalmestig
juliacalmestig,
Den exakta anledningen till att det var så brutalt här hos mig haha;)
nouw.com/juliacalmestig

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig