Fredag och lite nytt bloggtänk

Hej kompisar!

Hur har ni det? Känns sååå himla bra att vara tillbaka här!! Tappade (som ni kanske märkte) allt som heter bloggande där ett par veckor, kände verkligen noll inspiration. Blev någon slags kortslutning i hjärnan av att gå från ett sånt händelserikt liv i Australien, där det fanns saker att fota och berätta om hela tiden, till att komma tillbaka till ens gamla vardag i Sverige, där allt bara är "vanligt" igen. Jag var ju "Australien-bloggen", vad ska jag bli nu? Snacka om blogg-identitetskris!!

Men kände ändå att jag saknade att blogga och fota hela tiden, det är ju så himla kul egentligen, så nu gör vi försök nummer två! Gjorde om designen lite, uppdaterade information och lade till lite nya bilder här och där och det känns så mycket bättre redan! Vad tycker ni? Visst känns det lite fräschare, nyare, ja helt enkelt bättre?

Och när det kommer till identitet tänker jag att jag helt enkelt får prova mig fram. Jag älskar att skriva peppiga inlägg, allt om mode, att dokumentera mina dagar och ge er en massa tips. Vi börjar där helt enkelt och så får vi se vart vi hamnar. Har plötsligt så mycket planer och idéer och är så himla pepp på att får dra igång igen!

För övrigt har jag idag gjort en tenta och städat lägenheten och så planerar jag ju att äta pizza framför en serie på Netflix ikväll, mums! Påtal om mat så ska jag nog springa iväg till Willys nu och handla lite godis till mig själv. Fredagsmys mina vänner är ändå livet!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig