Första maj

Hej goingar!

Hur har ni det? Hur sjukt är det att det är första maj redan? Känns som igår jag stod med fötterna i sanden och kollade på nyårsfyrverkerierna över Harbour Bridge. Läskigt hur fort tiden går ibland.

Nu har jag alldeles snart varit här i Australien i 8 månader. Känns både längre och kortare egentligen, beroende på vilken dag du frågar mig. Det finns alltid alltid alltid något nytt att upptäcka, men samtidigt vet jag min väg överallt. Det här är ju hemma nu och kommer alltid att vara.

Den senaste tiden har jag tänkt mycket på vilka omständigheter som gjorde att jag kom just hit. Hade jag fortsatt på Chalmers hade jag aldrig varit här. Hade jag anmält mig till programmet i tid i våras hade jag aldrig varit här. Hade jag inte varit så kär i cheerleadingen som jag är så hade jag aldrig varit här. Alla jobbiga, ångestfyllda, helt katastrofala (i det ögonblicket) händelser ledde mig hit. Till just min säng, på gatan kantade av träd, i ett villaområde i Sydney med världens bästa värdfamilj. En plats och människor som jag inte ens kan föreställa mitt liv utan.

Det är så kliché, men utan alla heartbreaks hade jag inte varit den jag är just nu. Och den människan jag är just nu är jag 100% stolt och tacksam över.

"God bless the broken road that lead me straight to you", sjunger de i en av mina favoritlåtar. Livet ledde mig till Sydney, om än på en väldigt kringel-krokig väg, och det är verkligen något värt att fira.

Det här inlägget skulle inte alls handla om Sydney, det skulle handla om Melbourne, och min och Nils weekend resa dit förra helgen, men det får helt enkelt bli i nästa inlägg. Ibland måste man bara få något sagt, utan att ibland ens veta att det behövs, känner ni igen det? Bilderna är i alla fall från Melbourne så lite enligt planerna blev det trots allt!

Tack till alla som tittat in här förresten trots sämst uppdatering de senaste veckorna. Ni är bäst!!<3

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig