Första helgen i maj

Hade en så mysig helg förra veckan! Vi var hela familjen och hälsade på min syster på Gotland. Sen ett år tillbaka pluggar hon där så det har blivit väldigt många turer över det senaste året! Förutom att fixa med lite småfix i lägenheten och hjälpa henne med några saker, så hann vi med lite sightseeing i Visby och en roadtrip längs öns sydvästra kust. En så bra helg!

fredag.


Efter att ha kommit med färjan sent på torsdag natt var vi alla lite slitna. Vi tog det lite lugnt, jobbade och fixade med skolsaker på förmiddagen. På eftermiddagen tog vi oss ut i Visby och njöt av vårsolen!


Hur fint är inte Visby?

Lördag.


På lördagen vaknade vi tidigt och styrde bilen söderut. Senare i veckan kommer en mer detaljerad resrutt med vilka platser vi besökte, så många fina stopp och ställen att besöka längs med kusten.


Det blev i alla fall en blandning av lokala inredningsbutiker, sightseeing och fina stränder! Så mysig dag!


När vi kom hem köpte vi take-away från Brooklyn Tacos n' Tequila. Så god nachotallrik, såklart med extra koriander. Här är vi team koriander hela dagen, varje dag!

söndag.


På söndagen tog vi en lång frukost och fixade sedan lite i min systers lägenhet. Blomköp och pizzalunch stod också på schemat!


På eftermiddagen gick färjan tillbaka till fastlandet igen. Alltid lika mysigt med en liten trip till Gotland!

Gillar

Kommentarer

cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,

Men så mysigt du har haft det!! Riktigt fina bilder med😍

nouw.com/cassandraharaldsson
juliacalmestig
juliacalmestig,

Men tack bästa du!!❤️❤️

nouw.com/juliacalmestig

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig