Floriade Canberra

I helgen följde jag med värdfamiljen till Canberra (därav ont om inlägg haha) och vi hade en sån bra helg! Anledningen till att vi åkte ner var att mamman skulle köra ett mountain bike race där! Först och främst, det var så kul att se mer av landet. Har ju ändå varit här i över en månad och endast sett området jag bor i, Manly och några centrala delar av Sydney, vilket känns lite konstigt! Sen var farföräldrarna, som vi bodde hos, så himla mysiga! Vi kom dit halv ett på fredagsnatten och blev direkt erbjudna hemmagjord citronkaka. Vet inte hur många gånger jag fick frågan om jag ville äta något av farmorn (precis som hemma i Sverige alltså haha, hej famor!). Nej, men jag kände mig verkligen så välkommen så det var bara bra egentligen!

På lördag förmiddag sen åkte jag och tjejerna till något som kallades Floriade. Det var som en marknad, med massvis av planterade blommor, mat, karuseller och marknadsstånd. Det var kul att få lite tid med tjejerna också. Har ju annars lillen samtidigt hela tiden, så blir mest att man springer efter honom medan tjejerna roar sig själva. Nu hade vi i alla fall några timmar att strosa runt, kolla på hundar (var dog-day dagen vi kom dit!) och ta massa bilder.

Vi tittade också på clown show vilket kidsen älskade!

Vi åt fantastiskt goda popcorn, sweet and salty! Snälla Sverige, kan vi börja med det också?

IKEA var en sponsor! Som den äkta svensk man är blev man ju lite extra stolt och var tvungen att ta en bild haha...

Vid lunch blev vi upplockade av mamman igen som hade fikat med en kompis under tiden vi gick runt här. Var verkligen så fint med alla blommor! Vi kom dit sista helgen marknaden var, och jag är så glad att vi inte missade den!!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig