Filmtips

Hej på er!

Hoppas ni har en fin lördag! Om ni har lite torka till lördagsfilmen ikväll så kommer här två tips! Såg båda två häromveckan och tyckte om de båda två!

1. To All the Boys I've Loved Before

Den här var så gullig! Jag älskar ju high school filmer med en lagom dos drama och romantik i sig, och i den kategorin har vi verkligen en hit här! Filmen handlar om Lara Jean, en sextonårig tjej, som för varje gång hon har en crush på någon skriver ett kärleksbrev adresserat till honom, ett brev som såklart aldrig är tänk att lämna Lara Jeans sovrum. Hon är uppe i fem olika brev när de såklart, helt mystiskt, skickas ut till alla fem killar och ja, hela Lara Jeans liv blir fullt av drama och missförstånd. Filmen är baserad på Jenny Hans bok med samma titel.

Gillar du "The Duff" kommer du gilla den här!

Finns att se på Netflix.

2. Table 19

Vill du ha en lite mer "vuxenfilm" som ändå är fylld av drama och romantik och en massa humor så har ni en här. Större delen av filmen utspelar sig på ett bröllop, där vi får följa Eloise (spelad av Anna Kendrick, älskar henne!). Eloise har just blivit dumpad av sin pojkvän via sms, vilket visar sig vara brudens bror, men bestämmer sig ändå för att gå på bröllopet. Väl där upptäcker hon att hon är placerad vid det minst populära bordet, nummer 19, tillsammans med fem främlingar som likaså är ganska ovälkomna på bröllopet. Filmen var ändå ganska oförutsägbar, samtidigt som den var lite cliché också! Perfekt mix!

Anna Kendrick spelar sin typiska roll här, så gillar du henne i andra filmer kommer du inte bli besviken!

Finns att se på C More.

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig