Fika swedish kitchen

I Manly, vilket är typ 10 minuter ifrån mig, finns det en svensk (!!!) restaurang/café som serverar en massa svenskt som heter FIKA SWEDISH KITCHEN. I veckan skulle jag möta upp en annan svensk au pair där, Ida, och dagen till ära var det kanelbullens dag. Så passande! Vi hade det sååå himla mysigt och satt kvar där och pratade tills de stängde. Hur skönt är det inte att bara kunna slappna av och prata svenska också? Kändes lite konstigt till en början, men efter någon minut var det ju livet!

Dalahästar på borden, gult och blått porslin och massa svenskt på menyn. Kändes ju nästan som om man var i Sverige igen!

Förmodligen den mest fancy varma chokladen jag någonsin druckit haha! Och inte var den bara fin utan väldigt god också!

En bit av The Corso i Manly, hur fint med palmträden?

Efter att de stängde bestämde vi oss för att sätta oss vid stranden med ett paket Tim Tams (kända australiensiska kakor) och vilket underhållning vi fick! Det var nämligen en omgång av SUP Ball, vilket är ett bollspel på stand up paddle boards som enligt internet innehåller delar av både vattenpolo, rugby, netball och lacrosse. Vi skrattade länge åt folk som ramlade i vattnet, försökt fånga bollar och välte varandra!

Ida skulle möta upp några av hennes vänner, två finska au pairer, för middag i Manly senare på kvällen och bjöd in mig att hänga på. Så snällt! Vi åt på Manly Wharf hotell, som ligger precis bredvid färjan i Manly.

En annan svensk tjej, Amanda, anslöt senare på kvällen och det var så kul att äntligen få träffas! Maten var okej, stämningen ganska go och sällskapet fantastiskt! Så fina tjejer hela högen och det pratades om allt och inget hela kvällen. Måste göras om!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig