En dag i oktober

Känns ju helt overkligt att det är oktober? Man säger detta varje år, men var tusan tog 2017 vägen? Ser massa inlägg på Facebook om att nu är det bara xx dagar kvar till julafton, men det var ju nyss julafton? Fattar ingenting.

Ser ni grejerna på mina tights? Vi var och kollade på en fotbollsmatch häromdagen på konstgräs... Har såna där strån från gräset överallt nu!

Här ser man hur gatan jag bor på ser ut lite längre upp!

Idag var båda tjejerna iväg på saker som sagt så hade bara lillen större delen av dagen. Vi gick till en lekpark i närheten och jag måste erkänna att jag dog lite på ditvägen. Är otroligt backigt här (hej, lårmuskler!), vi snackar värre än Eklanda i Göteborg här. Inte van med att släpa runt på en barnvagn heller!!

Efter det gjorde vi grönsakspaj och bananglass, lekte runt en massa hemma och läste minst 10 böcker. Både pajen och glassen blev godkända av barnen så det måste väl ändå vara ett bra betyg!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig