En lugn morgon

God morgon på er!

Eller ja, det är ju nästan lunch dags, så det är nog fortfarande bara morgon i mitt huvud. Har haft en riktigt lugn morgon som har inkluderat både en sovmorgon och en långpromenad med en podd i hörlurarna (ett avsnitt från Framgångspodden med Margaux Dietz, så bra!). Ska verkligen försöka ta en morgonpromenad så ofta jag kan! Tror bestämt att det är bra för både själen och kroppen.

Är det bara jag förresten som blir så himla glad över att ha färska blommor i hemmet? Känns så levande plus att det är väldigt fint också. Rosor är såklart en självklar favorit! Har också börjat ha tända ljus framme 95% av tiden jag är i lägenheten. Var det någon som sa "höst"?

Har även hunnit med att titta över lite anteckningar från föreläsningar förra veckan. Har inget i skolan idag så ska försöka hinna med att läsa några kapitel och renskriva lite anteckningar till datorn istället. Har alltid varit en sån som för anteckningar för hand, men känns så stressigt på den här kursen. Har därför försökt att bekanta mig med programmet OneNote de senaste dagarna och ska nog försöka använda det på föreläsningar istället. Jag gillar det än så länge!

Nu ska jag ta och äta lite frukost (lunch haha?) och sätta på ett avsnitt av "Vänner" innan jag tar tag i skolan igen.

Hoppas ni får en fin måndag vänner!<3

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig