Chinese Garden of Friendship

Visste ni att det finns en kinesisk trädgård i Sydney? Inte så konstigt kanske med tanke på att det finns väldigt många människor här med kinesiskt ursprung! Hursom så åkte jag och Nils till just denna kinesiska trädgård för att utforska lite (att vi blev väääldigt sugna på att åka till Kina igen var en liten ovälkommen bonus haha).

Precis när vi kom dit började en gratis rundtur, "perfekt" tänkte vi, det enda problemet var att vi var de enda som vill gå med. Liiiite stelt bara haha. Vi och guiden gick alltså runt där själva ett tag. Efter några minuter kommer dock ett lite äldre par och hoppar in, tack och lov! Kändes lite bättre efter det haha!

Så nu är alltså både jag och Nils experter på kinesiska trädgårdar. Kan alltid vara bra under en omgång TP, men annars ganska onödigt kanske haha!

Det var i alla fall supermysigt inne i trädgården! Staden rusade på utanför, man skymtade till och med höghusen runtomkring, men därinne var det väldigt lugnt och fridfullt.

För en sekund eller två var hjärnan definitivt lite förvirrad över ifall vi befann oss i Sydney eller Beijing. En sak är dock säker. Kina, vi kommer snart tillbaka till dig igen<3

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig