Första dagen

Första dagen själv i torsdag gick fint! Misstänkte nästan att lillen visste att det var min första dag för han var ovanligt skötsam hela dagen haha! På eftermiddagen kom mormorn förbi en stund, för att se om jag behövde någon hjälp, vilket var väldigt snällt av henne! Tjejerna skulle snart bli hämtade för att bli skjutsade till deras simlektion, så det mesta var under kontroll!

På fredagar jobbar mamman i familjen hemifrån så fick lite hjälp även den dagen! Jag och lillen svängde förbi både parken och affären under dagen innan vi hämtade tjejerna. Streeessigaste mataffärsrundan någonsin dock. Hade från början aningen lite tid på mig och så tog det ju såklart evigheter att hitta allt eftersom jag inte visste vart saker fanns. Sprang säkert 10 gånger i varje gång! Och sen funkade såklart inte mammans kort som jag hade fått att handla för heller, så ja, allmänt kaos. Men vi lyckades i alla fall hämta tjejerna från skolan i tid! Det var sista dagen på den tredje terminen (av totalt fyra) för tjejerna så de var glada över att nu ha två veckors lov framför sig!

När tjejerna sen kommit hem från skolan åkte vi till Clontarf beach som ligger i området! Några vänner till familjen var där och barnen sprang runt och lekte i lekparken samt i vattnet (som för övrigt var iskallt!!). Där fick vi sen njuta av den här fina solnedgången!<3

På kvällen satt jag sen barnvakt åt en annan familj. Deras hus låg uppe på en höjd och hade en fantastisk utsikt! Syns såklart inte alls bra på bilden med den kassa iphone kameran, men ni kan ju föreställa er i alla fall! De var oroliga över att jag inte skulle hitta dit i mörkret, så fick vägen förklarad för mig säkert tusen gånger innan jaa åkte haha... Hittade i alla fall utan problem, det var bokstavligt talat tre minuter bort med bilen!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig