Onsdagsturister

Idag regnade det (hör och häpna!!) hela förmiddagen, kändes grått och ruggigt trots att det var hela 23 grader utomhus haha... Amanda och jag var dock tappra och gav oss ut ändå på äventyr! Närmare bestämt tog vi färjan från Manly in till city för lite sightseeing och shopping. Var ju tvungna att fixa den klassiska "här står jag framför Operahuset"-bilden åt Amanda!

Eftersom det regnade först bestämde vi oss för att ta shoppingen före bilderna. Ett regnigt operahus är ingen hit! Vi tog oss till Pitt Street, som har både ett Westfield och en gågata med massor av affärer, och hittade lite grejer båda två! Jag fick med mig en rosa jeanskjol som jag velat ha sååå länge! Såg den för jättelänge sen på Instagram, men lyckades aldrig hitta den i Sverige hur mycket jag än letade. Slut i butik, slut online osv. Sen helt plötsligt hängde den bara där, inne på H&M i Sydney. DET skulle jag kalla ödet haha!

Efter shoppingen hade det äntligen klarnat upp så vi skyndade oss bort till Operahuset! Älskar för övrigt Amanda hairbun i denna bild haha!

Där fick vi även tag på himmelskt god glass! Dock aldrig varit med om glass som smält så fort! Man hann knappt njuta, utan var snarare fullt fokuserad på att hinna äta upp glassen innan den rann ner över hela ens hand istället. Lyckades trots det såklart få massa chokladglass över min vita t-shirt. Sportade därefter en fashionabel chokladfläcksoutfit resten av dagen haha...

Sedan tog vi oss en promenad i Botaniska Trädgården som ligger precis intill Operahuset. Sån fin park verkligen!

Sen var det dags att ta färjan hem. Hur mysigt är det inte att åka färja? Älskar det! Vi konstaterade att onsdagsturistande helt klart måste bli en grej att hålla fast vid! Tack Amanda för fint sällskap och en helt fantastisk dag!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig