Jobba på stranden

Ser ni hur fina träd det finns här? Älskar de lila! Lite såhär ser det ut i området jag bor i!

Idag jobbade jag trots att det var måndag! Mormorn som vanligtvis har barnen idag är nämligen bortrest, så jag fick byta en dag med henne! Inga problem såklart, men något som var lite problematiskt var att städarna alltid kommer på måndagar (och att man helst ska vara ute ur huset då så de kan göra sitt jobb). Mormorn tar alltid lillen hem till sig då, men ett sånt alternativ fanns ju inte nu!

Istället gick lillen och jag på en lååångpromenad på ett par timmar. Vi gick först ner till Manly och vandrade runt en stund. Vi åt kall pasta som lunch på en bänk i skuggan och lekte i lekparken längst med stranden. Lillen vinkade och sa hej till i princip alla vi mötte, så han var i alla fall glad! Sen gick vi tillbaka hemåt, men stannade först på mataffären för att handla lite ingredienser till en grönsakspaj. När vi väl kom tillbaka hade städarna som tur var redan hunnit klart, så för oss var det bara att börja smutsa ner allt igen haha... Efter en paj, mellanmål, middag och en mugcake är stället inte lika skinande rent längre! ;)

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig