Att sakna Berghalla

När folk frågar mig om jag saknar något i Sverige (förutom alla nära och kära såklart) är det inte något godis eller köttbullar som är högst upp på listan. Det är Berghalla och cheerleadingen. Det är verkligen det bästa jag vet, i alla kategorier. Inget slår känslan av att gå ut på mattan, när ett stunt går från att vara tungt och falla till att bli lätt utan ansträngning, ja till och med att avlida fullout efter fullout i en svettig, gammal gympahall kallad Berghalla.

Jag får fortfarande rysningar när jag tänker på förra säsongen. Resan till VM, klacken på SM i Luleå, stödet från föreningen, att få coacha de finaste tjejerna som började på noll och tog sig upp till toppen och såklart laget som gick igenom motgång efter motgång tillsammans. Vad glad jag är att jag fick vara med om allt det. Vad tacksam jag är att jag fick vara med om allt det. Tänk vad fantastiskt det är att få leva sin dröm.

Om ni vill se lite hur vår resa till USA och VM såg ut kan ni kolla på det här klippet! Livets resa med livets gäng<3

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig