Senaste bilderna

Vad gör man en hel vecka utan jobb? Jo, man går på en massa äventyr såklart (och vilar upp sig, mycket vila är livsviktigt.). Jag har hunnit med att äta massa god mat, kommit igång med träningen igen, tagit massvis med promenader upp till Manly, shoppat i Warringah Mall och tvättat sängkläder.

I början av veckan mötte jag upp Amanda, Ida, Kylie och Kim i Manly för att äta lunch tillsammans på Manly Wharf Hotel. Så här god pizza fick man där!

Så här smarrig glass åt vi också! Har helt snöat in mig på alla citron/lime/fläder sorbeter nu. Måste vara sen jag och Julia lyckades pricka in en helt fantastisk fläder/jordgubb sorbet i Slottsskogen i somras! Tillsammans med en gräddig choklad finns det inget godare!

Har spenderat en hel del tid på Manly beach, både liggandes på stranden i bikini och sittandes på trapporna precis intill. Oftast med finfint sällskap i form av dessa pinglor!

Såhär ser det ut precis när jag kommer in till bostadsområdet från Manly. Vatten, massa träd och segelbåtar.

Promenader till Manly har det blivit många av. Påvägen dit passerar man Fairlight Reserve, som ni ser på bilden här över. Perfekt ställe för en picknick en dag! De där poolerna precis bredvid havet känns för övrigt så Australien. Älskar dem!

Igår var det tjejkväll för hela slanten hemma hos mig! Pizza och jacuzzi mys stod på schemat. Kan det bli bättre än så? Så fantastiskt bra!!

Idag var det precis som att vakna upp i Sverige, smatter mot rutan och grå himmel, vilket kanske inte var exakt lika mysigt haha... Väderappen säger att det ska regna hela dagen och de stadiga 17 graderna ska hålla i sig till ikväll. Härligt! Med andra ord är det läge att sätta på Netflix och mysa ner sig i sängen.

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig