1 vecka minus en dag

Idag har jag varit här i 6 dagar. Känns otroligt konstigt för det känns som desto mer! Eftersom det är onsdag idag är jag egentligen ledig, men hela den här veckan har jag varit med familjen för att lära mig alla rutiner och såklart lära känna barnen. Började dagen med att skjutsa tjejerna till skolan tillsammans med pappan i familjen. Börjar bli mer och mer bekväm med vänstertrafiken dvs det känns inte längre som om jag gör något olagligt haha, vilket känns skönt.

Efter det tog jag mig en promenad ner till Manly, som är det finaste promenaden någonsin längs havet, för att fixa ett bankkonto. Var där i måndags också och då hade de tydligen inte tid att hjälpa mig (tror bara killen ville gå på lunch haha), så fick komma tillbaka idag. Gick betydligt bättre denna gång, så får mitt kort hemskickat i brevlådan om några dagar!

Sprang därefter in på Coles (en matbutik här) och köpte en smoothie. Medan jag drack den satte jag mig längs strandpromenaden och bara njöt av att jag faktiskt bor här nu. Tror inte riktigt att det sjunkit in ännu.

Väl tillbaka i huset började jag känna av min förkylning som jag fått sen jag kom hit mer och mer och det slutade med att jag sov större delen av dagen. Mår lite bättre nu, så imorgon känns det förhoppningsvis ännu bättre! Jobbar ju min första dag imorgon helt solo! Ska bli så skönt att äntligen komma igång ordentligt. Värdföräldrarna gick igenom allt med mig en gång till idag och jag har nu både schema, extra genomgångar och en lista att utgå ifrån haha, så det ska nog inte vara några problem!

Godnatt på er, vi hörs imorgon om jag överlever dagen!

PS Har fortfarande knappt några bilder. Känns lite awkward att ta upp mobilen och fota massa när man är med familjen, och eftersom jag mest hängt med dem än så länge så är bilderna knappa. Nästa vecka blir det bättre! Lovar!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig