Dream World

Vi hann ju även med ett besök till Dream World under vår semester! Tydligen är Gold Coast ett ställe där det finns supermånga nöjesparker. Dream World, Movie World, Wet n Wild och Sea World för att nämna några utav dem, så bara att välja och vraka!

Familjen valde Dream World eftersom parken erbjöd både vattenrutschkanor och karuseller. Det var sååå varmt den dagen vi var där, så himla tur att det fanns en pool att svalka sig i!

Berg och dal banorna hade såklart inget att ge mot de amerikanska, och överlag påminde nöjesfältet mer om Liseberg och Gröna Lund (dock kanske lite mer dekorationer). Det fanns lite olika sektioner, vi hade Shrek, Madagaskar och zoo blandat med Kung Fu Panda och Hot Wheels bland annat. Gillar när det hela har ett tema!

Till höger här ser ni huset till "The Wiggles". Har ni inte hört talas om "The Wiggles" så säger jag bara "ojojoj, ni har missat något!". Australiens kändaste rockband. Rockband för små kids då alltså. Aldrig sett något liknande. De har miljoner avsnitt av sin tv-show, säljer ut stora arenor och album efter album på Spotify. Kan skryta om att jag nästintill kan varenda textrad också. Det spelas nämligen "The Wiggles" 24 timmar om dygnet här hemma med en galen liten pojke. Dock kallar han dem för "mates". Kan det bli mer Australiensiskt haha?

Sådana där fritt fall karuseller är mina favoriter, men tyvärr var det ingen som ville åka med mig haha...

Vi hade en fin fin dag utan extrema köer (dröm!!). Kan inte mätas med USA:s nöjesparker såklart, men finns det ens någon på jorden som kan göra det?;) Kan vi ge det en "bättre än Sveriges, men sämre än USA:s"-stämpel?

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig