Del 2 av Första dagen i Sydney

På eftermiddagen gjorde vi lite park sightseeing! Först Hyde Park och sen Royal Botanical Garden. Lite roligt att typ allt här heter något efter andra kända saker, mestadels från England haha! Såhär dags hade jag lämnat av första tjejen jag umgicks med (hon skulle jobba på eftermiddagen) och mött upp två nya tjejer.

Gick förbi Zara på vägen till parken där vi skulle mötas och man blev ju inte liiiiite sugen. Zara är min absoluta favoritbutik, som alla i min närhet vet om haha... Höll faktiskt i pengarna denna gång, men kan inte lova något nästa gång jag kommer dit!

När jag hade träffat tjejerna tog vi först en sväng i Hyde Park.

Inte så jättemärkvärdig park egentligen. Lite gräs, en fontän, något monument, ganska smal och liten. Föredrar helt klart den engelska varianten!

Sen traskade vi vidare till Botaniska trädgården. Smidigt var att Hyde Park låg längs vägen, så genom att gå igenom den gick vi automatiskt till Botaniska! Två flugor i en smäll helt enkelt!

Tyckte absolut mer om Botaniska! Massa fina blommor, palmer, träd och planteringar!

Älskade den lilla promenadsträckan som fanns längs med vattnet. Blåste som tusan, men var ändå mysigt!

Den slingrade sig om motsatt sida av Operahuset mot Harbour Bridge så man kunde ta några bilder på dem tillsammans! Tyvärr var det motsol och bilderna blev kassa haha, men ni kan ju föreställa er hur fina de hade kunnat vara i alla fall

Efter det gick vi runt lite till i området innan jag åkte tillbaka till Manly med färjan. Hade blivit inbjuden till en lite middag med två andra au pairer (inte tyskar! En finsk tjej och en dansk tjej!).

Vi åt pasta med tomatsås och känguruköttbullar (??). Var inte ett fan av köttbullarna, men kul att ha provat! Vi var hemma hos den finska tjejen och hennes värdfamilj hade precis flyttat så det fanns inget matbord så fick bli picknick på golvet i vardagsrummet med lite italiensk musik i bakgrunden. Inte helt fel det heller!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig