Dee Why with the girls

Idag åkte jag för första gången upp till Dee Why, ett område tre stränder norrut från Manly, för att äta lunch tillsammans med ett gäng tjejer! Först av allt mötte jag upp Amanda inne i Manly för att tillsammans ta bussen upp dit. Väl där mötte vi upp med Ida (svensk), Martta (finsk) och Kylie (amerikansk) på en liten restaurang längs stranden.

Efter varsin hamburgare och massvis av pommes bestämde vi oss för att ta oss till klipporna längs stranden för lite fotografier. Både Ida och Kylie är nämligen riktiga mästerfotografer!

Sååå härliga tjejer hela högen! Blir varm i hjärtat bara av att tänka på det. Blev verkligen så fylld av energi efter vår lunch tillsammans, och hur härligt är det inte med såna människor? Man behöver fler såna i sitt liv helt enkelt!

På eftermiddagen var alla förutom jag och Amanda tvungna att jobba igen, så vi två for tillbaka till Manly igen. Vi köpte glass (lite fail eftersom vi länge gick runt och letade efter en speciell isglass, men fick nöja oss med G&B tillslut haha...), strosade runt i affärer och helt enkelt njöt av att bo på detta fina ställe. När man känner att "wow, jag är så lyckligt lottad för att jag får vara med om den här upplevelsen", så vet man att man är på rätt ställe här på jorden. Precis de känslorna gick vi runt med medan vi gick in och ut ur affärerna längs The Corso i Manly. En fin dag med fint sällskap. Det behöver inte vara mer komplicerat än så egentligen.

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig