Day 2 Byron

Dag 2 i Byron spenderades precis så som en dag i Byron ska spenderas: på stranden. Som vi längtat efter att bara göra ingenting en hel dag, där det största problemet är vilken tidning man ska läsa först och vad man ska äta till lunch.

Precis såhär kändes det att äntligen få lägga sig ner på stranden! Magiskt!!

Här i Australien är det nästan alltid så att man bara får bada inom ett specifikt område på stranden (mellan flaggor oftast). Det är den ytan som livvakterna har koll på och som de tidigare checkat så att den är säker. Det kan alltså vara en hel strand tom på folk förutom just inom flaggorna, där det är supermycket folk!

Efter en heldag på stranden tog vi oss en sväng i Byron Bay byn. Där hittades ett överflöd av mysiga caféer och restauranger, surfshoppar och klädbutiker. Även en Aldi lyckades vi leta fram (en matbutik, tänk typ Lidl hemma i Sverige) och där svängde vi in lite snabbt och köpte bröd och snacks till nästa dag.

Som ni ser anammade Cornelia Byron Bay livsstilen helt med sin flowiga kjol, medan Karin körde mer klassiska jeansshorts haha!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig