Darling Harbour

Häromdagen spenderade jag och Nils lite tid runt Darling Harbour inne i Sydney. Vi hade inte tänkt att gå dit, men jakten på Nandos ledde oss i den riktningen och plötsligt såg vi Darling Harbour skylten, så vi passade på att ta en liten promenad (och en massa bilder haha).

Jag hade aldrig varit där, men det hade Nils, så hon agerade lite som guide (inte för att man kunde gå vilse, var i princip en bro och en terminal haha).

Kändes nästan lite amerikanskt med den stora flaggan mitt på bron. Har för övrigt inte alls sett så många flaggor här!

Farmor, känner du igen halsbandet?;)

Sen kom det lite London känsla också med ett pariserhjul precis vid vattnet!

Awkward hand på räcket, check! Haha...

Idag har jag jobbat på som vanligt, blev stranden med lillen på förmiddagen och sen ett besök till IGA för att köpa glass på eftermiddagen. IGA är en matbutikskedja här, den vi har i området kan liknas med Ica nära. Bra när man glömt att köpa mjölk, men snordyr! På kvällen tog vi en snabbis till Warringah mall för att köpa en yogamatta till Nils! Blev även lite shopping på Lush hehe (de hade ju fortfarande kvar 50% grejer!!), och snacka om ännu mer London flashbacks därinne. Jobbade ju faktiskt inne på Lush under tiden jag bodde i London. Grymt bra ställe!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig