Covent garden och trasig laddare

Covent Garden. Turistigt så det bara skriker om det, men man kan ju helt klart förstå varför. Hur fint är det inte?

Det här med att jag hade planerat sjukt mycket med bloggen och så går min laddsladd till datorn sönder efter 5 år utan några som helst problem... Att en ny sladd på apple kostade hela 800 kronor var inte heller så överdrivet roligt för en knaper London budget.

Nu sitter jag med min roomie Cecilias dator (tack!!) som självklart då inte har samma laddare som min. Apple i ett nötskal att byta ut uttaget på sina laddare. Allt för att göra det så krångligt som möjligt. Aja, får köra på Cecilias ett tag tills jag får tag på en ny. Det löser sig!

Men bara för att det inte kommit upp några inlägg betyder inte det att jag legat på latsidan! Nej nej, jag har hur många foton som helst från olika platser runt om i London. Har blivit den där jobbiga personen som måste ta kort på allt, ni vet den där som alla hatar på i stunden, men som blir väldigt uppskattad sen när man efter ett tag blickar tillbaka och skrattar åt alla foton. Så det finns en massa kul att se framemot med andra ord!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig