Museum of contemporary art

Jag är en sån museum nörd. Älskar verkligen museum. I London är ju de flesta museum gratis vilket var en sån dröm, eftersom det oftast är ganska dyrt att gå in! När pappan i familjen avslöjade att Museum of Contemporary Art här i Sydney var gratis var jag ju tvungen att ta mig en titt! Modern konst är väl kanske inte min favorit, men en sak som är säker är att man aldrig riktigt kan veta vad man kommer att få se! Det är verkligen så olika från museum till museum!

En fin ingång: check!

Tallrikar som konst? Ni förstår vad jag menar med att man aldrig kan veta vad man kommer att få se!

Min favorit! Kändes som om det var målat i 3D, som om sakerna stod ut från tavlan, men när man kollade var den helt platt.

Vad som var lite roligt var att det fanns en app med massa guidade ljud-turer. Tycker alltid att det är kul att få reda lite extra om konstverken/byggnaden, om det så är genom hörlurar eller en guidad tur. Är man själv är det såklart extra fint med hörlurar då man inte har någon att diskutera med!

Efter museet drack jag en juice i solen på en bänk precis utanför och gick sedan och shoppade lite! Behövde något att lägga mitt smink i och något att sortera smycken i. Gick till K-mart (superbillig allt i allo affär här) och sen H&M Home som alltid har massa fint! Påväg till K-mart tyckte jag plötsligt att det blev ovanligt många asiatiska människor omkring mig och sen började asiatiska skyltar poppa upp. Visade sig att jag lite random gick igenom Chinatown haha! Hittade i alla fall en massa bra, så nu är det lite mer ordning i mitt rum!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig