Caffe Prego

På eftermiddagen igår tog jag och Nils bussen in till Mosman för lite café-häng och planering inför våren/sommaren. Massa resor som ska planeras med datum hit och flygbiljetter dit. Mycket krångligt, men nu har vi i alla fall en lite klarare bild tror jag!

Vi hade planerat att gå till ett annat fik (efter mycket googling på ämnet haha), men så såg vi det här stället och blev helt sålda.

Caffe Prego hette fiket, och efter en stund av förvirring gällande vart man beställde själva fikat och inte mat, slog vi oss ner på deras mysiga uteservering. De hade inga skyltar på sina bakverk så det blev lite av en chansning! Jag lyckades få tag i en himmelskt god tosca/kola kaka som passade mig perfekt! Den riktigt smälte i munnen!!

Blommor kunde man köpa också på fiket. Himla gulligt!

Låt oss säga att vi helt klart approve detta café! Gulligt och gott, kan det bli bättre? Ser ni förresten att bilderna är lite bättre? Nils tog med sig systemkameran ner, så det är helt klart henne vi får tacka för dem! Nu ska det fotas hej vilt!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig