Byron Bay Lighthouse

Tog massooor av fina bilder under vår hike upp till fyren i Byron Bay, så tänkte att det fick bli ett eget inlägg. Om ni åker förbi Byron Bay kan jag verkligen rekommendera att gå upp dit! Själva vandringen är easy peasy, så alla klarar dessutom av den. Vi var där vid solnedgången, men har hört att soluppgången ska vara minst lika magisk! Klarar man av att gå upp kl 4.00 på morgonen, så är det bara att köra haha!

Själva vandringen går hela tiden längsmed vattnet, vilket gör att vägen dit är minst lika fin som destinationen. Sånt gillas!

Man gick även förbi Australiens östligaste punkt. Ganska häftigt bara det!

Efter många fotostopp kom vi tillslut upp till själva fyren!

Härifrån såg vi sen solnedgången! M A G I S K T !!!!

Vägen tillbaka bjöd på mildare ljus, och lite mindre andfådda lungor än på vägen upp!

Dagen slutade med att vi sprang runt i vågorna på stranden och skvätte vatten på varandra haha! Umgås man med barn så gör man! Vattenäventyret bjöd även på så kallade "sea lices", men de spolades lätt av med kallt vatten. Kliade som tusan gjorde de i alla fall på våra stackars fötter och ben, himla typiskt. Australien i ett nötskal ändå. Du är aldrig säker från någonting haha!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig