Byron Bay Lighthouse

Ett absolut måste i Byron är att gå upp till fyren och se antingen en soluppgång eller en solnedgång därifrån. Som de morgontrötta människor vi är så var vi såklart där vi solnedgången. För att komma till fyren kan man antingen ta bilen eller parkera nere vid stranden och gå en fin kustpromenad upp.

Vi kände att vi redan var igång med vandringen sen Blue Mountains så vi körde på det alternativet och kan säga att det var sååå värt. Kolla bara så fint det var!

På vägen upp passerade man den mest östliga punkten på Australiens fastland. Ganska häftigt bara det!

Hur magisk är inte den här "udden". Ett brudpar tog bröllopsfoton på den (om ni verkligen anstränger er så kan man ana dem därnere haha) och jag kan bara föreställa mig hur fantastiska bilderna blev!

Efter en del flås och ett par (hundra) trappsteg skymtade vi äntligen fyren!

Vi slog oss ned på en gräsplätt framför den och inväntade solnedgången.

Vilken vy över Byron och området man hade också!

Solnedgången var sen så fin!! Man borde helt klart se fler såna i sitt liv. Så snart solen gått ner skyndade vi oss tillbaka till bilen. Det blir mörkt väldigt fort här, och vi ville absolut inte bli fast i alla de där trappstegen i mörkret. Snacka om mardröm! Vi hann som tur var och fick till och med gå längs med stranden i det mest fantastiska ljuset. Lycka mina vänner, lycka.

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig