Byron Bay

Hej vänner!

Dåligt med uppdateringar här! Har kliat i fingrarna pga att jag så gärna har velat uppdatera er, meeeen som ni kanske kommer ihåg åkte vi (jag och min värdfamilj) iväg till Byron Bay och Surfers Paradise i 10 dagar och datorn fick då stanna hemma. Nu är vi äntligen hemma igen och det första jag gjorde var att redigera alla bilder från resan. Har kanske inte blivit några inlägg på sistone, men har preppat med att ta massor av bilder i alla fall! Så här kommer del 1 av resan!

***

Jag, pappan och en utav tjejerna bilade upp medan de andra tre flög. Vi skulle ta oss inte mindre än 10 timmar upp längs kusten (och efter det hade vi knappt lämnat staten NSW haha... Himla avstånd i det här landet!). Vi övernattade hos morfarn som bor ungefär efter halva vägen där vi fick grillat och stekt potatis! Mums! Nästa dag, efter ett stopp på "The Big Banana" fortsatte vi upp mot Byron Bay. Har tyvärr bara bilder med familjen från "The Big Banana", men tänk er en stor gul banan, banan-tema på souvenirshoppen och massa bananskapelser i fiket så har ni det! X antal timmar senare i bilen bestående av att lyssna på en Harry Potter ljudbok i x antal timmar rullade vi äntligen in i Byron Bay!

Den här lilla ladan blev sen vårt hem för ett par nätter. Så mysig! Föräldrarna i familjen ÄLSKAR Byron, så de åker tydligen upp hit varje år. Lite som vissa gör till västkusten i Sverige tänker jag.

I Byron hann vi i alla fall med detta:

-Gick på kvällsmarknad där vi åt asiatisk mat sittandes på gräset.

-Surfade på stranden (och blev brända av så kallade "Blue Bottle" maneter, tjoho!).

-Vandrade upp till en fyr och såg solnedgången därifrån.

-Gick på tur i stan och shoppade hehe...

-Gick på museum och konstutställning.

-Åt glass och chokladdoppade bananer.

Jag gillade verkligen Byron! Det hade den där "surfdude-känslan" haha, vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men ni förstår vad jag menar! Lite hippie, surf, skate, backpacker vibes helt enkelt. Rekommenderar!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig