Balkong Renovering

Hej på er!

Tänkte ta och visa er hur renoveringen på balkongen blev här hemma hos mig. Medan jag var i Australien byggde de nämligen ut dem i hela huset och jösses vilken skillnad det blev! Från en något större variant av en fransk balkong, där man knappt kunde vistas, till i princip ett helt nytt rum i lägenheten. Hänger därute hela tiden nu, och älskar verkligen hur allt blev. Så här kommer alla detaljer!

Som ni ser, helt tomt, grått och kalt. En blank kanvas om man så vill! Men definitivt mycket plats och potential att göra något supermysigt. Jag visste att jag ville ha någon slags soffa, massa blommor och nytt golv.

Aaaah, och här har vi slutresultatet!! Vänster sida av balkongen och höger sida. Jag är så så så himla nöjd!! Golv kommer från IKEA (länk), fåtölj från IKEA (länk), soffa som man kan kombinera ihop hur man själv vill från Jula (länk) och brickbord Jula (länk).

En ljusslinga var såklart ett måste. Finns det något mysigare? Hittade denna på Rusta och tyckte att den passade perfekt! Den svarta balkonglådan kommer ifrån Jysk.

Är fullkomligt kär i lavendel, har doftpåsar, sprejer, ljus, you name it, så en lavendel blomma var ett måste. Den lilla lyktan ni ser till höger kommer ifrån Ullared. Den lyser upp med en lampa som får det se ut som om det är ett riktigt ljus som brinner i den. Den laddas dessutom upp av solljus och tänds automatiskt när det blir mörkt. Så bra! Finns hundra olika på stan att välja mellan:)

Jag är helt besatt av blommor, har ungefär 15 stycken inomhus på mina 38 kvadrat haha... Jag har dock alltid velat ha en sån där stor fin Hortensia, de är ju så himla, himla fina, och att nu äntligen ha plats för en!? Dröm!! Fick bli en stor rosa en från Blomsterlandet.

Bjuder in mina vänner till balkonghäng hela tiden nu, stackarna haha... Men tyckte att det hela blev så bra. Tänk vad man kan göra med en sån liten yta! Fick min soffa, massa blommor och fint trallgolv plus ett myshörn och fin belysning. Vad kan egentligen gå fel med allt det?

Nej, dags för lunch nu hörni. Blir kanske ute på balkongen till och med;) Ha en fin fredag kompisar och trevlig helg på er<3

Gillar

Kommentarer

Thereese
Thereese,
Men så mysigt det blev 😍
nouw.com/thereese
juliacalmestig
juliacalmestig,
Åh, tack så mycket Therese! Vad glad jag blir:)
nouw.com/juliacalmestig
Thereese
Thereese,
Varsågod. Tycker det är så mysigt att fixa balkonger och se bilder på andras 🤗
nouw.com/thereese

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig