Ett stycke vardagsrum

Trevlig måndag hörni! Såhär ser en bit av mitt "vardagsrum" ut denna måndag. Bor ju i en etta så vardagsrum är kanske att ta i lite när sovrum, kontor och vardagsrum alla är i samma rum hehe, men vardagsrumsdelen av rummet kan vi väl säga ;)


Idag ska jag till frisören, vardagslyx deluxe! ÄR så trött på mitt hår så ser verkligen fram emot det! I eftermiddag ska jag jobba och förhoppningsvis lyckas jag klämma in lite plugg någonstans däremellan också. Hoppas ni får en fin måndag och en bra start på er vecka! Kram!

Gillar

Kommentarer

En ledig söndag

Hej godingar!

Såg ni mellon igår? Vi satt bänkade med Dominos Pizza, chips, dipp och popcorn! Så mysigt! Hur spännande var det inte i slutet? Kan knappt fatta att ett poäng skiljde dem åt. Galet! Svängiga låtar båda två, kommer definitivt att höras en del på radion framöver haha...

Efter Mellon spelade vi Mario och snacksade vidare till kvart över ett på natten så blev en ordentlig sovmorgon här imorse! Idag blir jag nog kvar exakt här, i soffan framför TV:n i myskläder och tofflor, tills träningen ikväll. Skönt det också! Såg förresten precis de nya avsnitten av Eagles på SVT Play, har ni sett? Helt klart en halvtöntig serie haha, men perfekt en söndag som denna. Så tips tips!

Gillar

Kommentarer