Glow glow glow

Innehåller affiliate-länkar

Här mina glow älskande vänner har ni ett riktigt tips! Linda Hallbergs Glow Mist, wow!! Älskar denna! Använder den som finish på en sminkning, som uppfräschning under dagen och helt för sig själv på morgontrött hud. Perfekt nu på sommaren när man vill se lite extra fräsch ut!

Ska ta med den på alla resor nu i sommar, tänk på planet efter en 10 timmars flight. Dröm! Finns att köpa på Kicks HÄR för 229kr.

Gillar

Kommentarer

Födelsedagsfirande

Födelsedagsfirande, strålande sol och havet. Kan det bli mycket bättre? Den här gången var det min faster som fyllde jämt och bjöd in till firande ute på holmen.

Bubbel och chokladtårta var såklart måsten!

Det är ju något alldeles magiskt med havet. Tänk vad fint att få bo så nära det ändå.

Här har vi hela gänget! Kusiner, syskon, flickvänner, och mammor och pappor i flera generationer.

Kolla bara på detta? Har ni sett något mer magiskt? Vi hade i alla fall en supermysig dag med massor av fika, mat och sällskapsspelande. Precis så ett födelsedagsfirande bör gå till helt enkelt. Grattis Lotta på din dag!<3

Gillar

Kommentarer

Pärlor och snäckor

Hej godingar!

Hur fint är det inte med pärlor och snäckor? Älskar de detaljerna just nu!! Gör verkligen så mycket för en outfit! Sätt upp håret med ett pärlspänne och du blir genast superpiffig, oavsett vad du har på dig. Älskar sånt! Båda dessa är dessutom från KappAhl, så helt klart ett budget tips!

Något annat fint hörni, sommaren är äntligen här? Som vi längtat och väntat, känns ju helt fantastiskt! Har hunnit med lite Göteborgshäng nu i veckan och på tisdag åker vi till USA. Ska bli så otroligt kul, mysigt, roligt, ja allt, men först ska lägenheten städas, alla blommor i lägenheten köras hem till mina föräldrar och väskan packas. Heja heja!

Gillar

Kommentarer