Wednesdays are like mondays in the middle of the week

Senaste mobilbilderna! Leverans från Arket, nya jeans, rosa solnedgång och rosa frukostsmoothie!:)

Hej hörn! Hur har er onsdag varit än så länge? Under förmiddagen sprang jag runt och gjorde en massa "måste göras"-grejer. Ni vet, såna där man skjuter på, men som stör en så innerligt att an inte gör på en gång bara? Städat läggisen, varit iväg till återvinningen med två påsar, lämnat in ett paket och returnerat en kjol nere på stan. Skönt nu när det är gjort i alla fall! På eftermiddagen kom sen Karin hit och vi käkade lunch tillsammans<3

Har alltså gjort prick noll av saker jag egentligen skulle göra. Till exempel läsa klart kursboken och skriva mitt referat. Men men, det blir en dag imorgon också;) Något positivt är att jag i alla fall använde min regnjacka för första gången det här året. Längtar så efter varmare dagar, men det känns ändå som ett steg åt rätt riktning.

Nu är det snart dags att dra sig till hallen igen. Ha en fortsatt fin kväll vänner!

Gillar

Kommentarer

Veckans planer 10

Här hade man hoppats på att våren var äntligen här, men inte då. Tillbaka till nollgradigt och regn den här veckan haha... ÄR så fruktansvärt taggad på vår!! Tänk att slänga in vinterkängorna och tjocka halsdukar i garderoben och ta fram mules, slip-ons och trenchcoats?! Gud, vad jag längtar<3 Här kommer i alla fall en planering av veckan som kommer!

Måndag: Föreläsning nu i eftermiddag och sen ska det hinnas med både volleybollträning samt gymnastikträning ikväll. Lite stressigt men det går förhoppningsvis bra!

Tisdag: Föreläsning innan lunch och sen lite plugg under eftermiddagen. Dock inte så länge eftersom jag måste hinna ut till Berghalla och träningen till 17.

Onsdag: Inte föreläsning förrän på eftermiddagen här så blir nog en liten sovmorgon! Sen ut till Berghalla för att coacha bästa tjejerna på kvällen<3

Torsdag: "Ledig" från skolan dvs inga föreläsningar, men måste dock ta mig igenom en hel bok så blir nog en hel del läsning denna dagen! Ena tjejen i familjen jag var hos i Asutralien fyller år denna dag också så ska försöka planera in en skype dejt med henne! Sen ska vi självklart ut till Berghalla igen på kvällen för träning haha...

Fredag: Inga planer ännu, men förhoppningsvis vill någon hitta på något skoj! Har inget i skolan denna dag heller så vi får se vad som hinns med under dagen. Hade varit bra att hinna köra en tvätt, börjar bli tunt med träningskläder igen;)

Lördag: Mellomys!! Någon mer som är taggad!? Har verkligen ingen aning om vem som kommer vinna i år. Har ni någon favorit?

Söndag: Dags för showcase camp inför DM i slutet av månaden. Är i princip ett läger där man går runt på stationer och får hjälp från samtliga tränare i föreningen. I slutet visar man sen upp sitt program för varandra. Så är där på förmiddagen som tränare och eftermiddagen som aktiv!

Nu ska jag snart börja dra mig mot skolan för föreläsningen. Önskar er en superfin måndag!<3

Gillar

Kommentarer