Top 6 på min Spotify

Breathless Acoustic by William Prince - Myslåt gånger 100!! Som gjord för regniga höstdagar med tända ljus och en bok.

Shallow by Lady Gaga and Bradley Cooper - Har varit heeelt besatt av den här de senaste dagarna. Skämtar inte när jag säger att jag har haft den på repeat i flera dagar. Lady Gaga är helt magisk och vem visste ens att Bradley Cooper kunde sjunga?

World Gone Mad by Bastille - Hade helt glömt bort Bastille som band, men så har de ju en annan låt på topplistan nu tillsammans med Marshmello så klickade mig in på dem och hittade den här! Helt klart veckans fynd!

No Sleep by Benjamin Ingrosso - Okej, hur bra är Benjamins nya album? Så sjukt många bra låtar! Gillar feelingen lite extra mycket i den här, speciellt refrängen!

Consequences Orchestra by Camila Cabello - Är sååå svag för orkesterinslag i låtar (violiner, fioler osv) och den här har precis allt det! Tips, kolla även musikvideon med Dylan Sprouse (sååå bra!!) och hennes framträdande från AMAs av den här låten. Fick gåshud över hur bra hon var!!

Whatever It Takes by Imagine Dragons - Lite Imagine Dragons är väl ett måste haha? Älskar att återupptäcka bra låtar och här har vi just en sådan.

Gillar

Kommentarer

Rosa dahlior och videung

Hur har er onsdag varit? Er vecka? Tycker alltid det känns så långt till nästa helg på måndagen, men nu är vi ju halvvägs där igen! Varför är det alltid så haha?

Köpte med mig lite snittblommor häromdagen. "Bunches by Blomrum" är ett tips om ni letar snittblommor i centrala Göteborg, de har så mycket fint! Fick med mig ett par Dahlior och några kvistar Videung. Hur bra förresten att videkvistarna torkar och kan stå hur länge som helst? Dahliorna har redan börjat sloka, men Videungen kan jag nog ha kvar hur länge som helst! Så bra!

Titta så höstigt och mysigt det blev! Sen blev det 20 grader i Göteborg så myskänslan försvann lite haha, men tycker att det blev så fint! Supernöjd!

Var för övrigt i skolan på förmiddagen idag. Hade en föreläsning om deltagarkulturen i dagens medier! Åt sen vegetarisk Oumph till lunch, har ni provat det? Både gott och superlätt att laga! Åt det tillsammans med pitabröd, lite fetaost och grekisk yoghurt, klart på 10 min! Sen är det träning med våra magiska kids ikväll, älskar att få vara deras coach <3

​Nu ska jag se klart ett avsnitt av "Friends" och sen börja klura på en inlämning i skolan. Alltid lite klurigt innan man har kommit igång ordentligt!

Gillar

Kommentarer

En fredag i oktober

Hur magisk är inte hösten ändå? Känns som om hösten är så underskattad? Att alla går in i någon slags depp för att sommaren är över och bara önskar förbi hösten? Så synd, för hjälp vad fint det är egentligen! Är definitivt skyldig till det också, så har sagt att i år ska jag verkligen njuta. Njuta av den friska luften, att få tända ljus, att äntligen få mysa runt i stickade tröjor och alla nyanser av rött som världen plötsligt består av.

Glad fredag förresten! Är ledig från skolan idag så hade helt klart fredagskänslor igår istället. Hade för övrigt en superproduktiv dag igår, hade tre timmars föreläsning och städade sen hela lägenheten och plockade och donade hela kvällen. Bästa som finns är ju att komma hem till/vakna upp i en nystädad lägenhet. Synd bara att man bor själv så ingen kommer att se ens ansträngningar förutom en själv haha...

Dagens att göra:

1. Köpa snittblommor till vaserna i köket och vardagsrummet. Är det helg så är det!

2. Gå en promenad i det fina vädret (kanske ner på stan då för att köpa blommor?)

3. Åka ut till Berghalla på eftermiddagen för att ha koreografi träning nummer 2. Så taggad!

Hoppas ni får en fin fredag hörni!

Gillar

Kommentarer