Veckans planer 31

Glad måndag på er! Hoppas ni haft en fin helg!<3 Här kommer veckans ganska lugna schema (men man ska väl njuta så länge det varar hehe?).

Måndag: Min syster kommer på besök till Göteborg, wiho! Blir att hänga på stan, tvinga med henne på träningspass och möjligtvis en runda ut till havet. Vi får se vad som faller oss in!

Tisdag: Fortsatt häng med syster! Måste klämma in en tvättid någonstans också, hur tråkigt det nu än är haha...

Onsdag: Ännu en dag fylld med systermys<3

Torsdag: Följa med Nils på tåget hem till Örebro. Inte varit där på nästan ett år så ska bli ganska mysigt. Förhoppningsvis hinner vi svänga förbi mormor en stund också!

Fredag: Blivit anställd av mamma att måla om ute på verandan, så det står på schemat denna dag. Bara massa renoveringar och målningar den här sommaren haha, men det är ju ändå kul!

Lördag: Cheerleading läger! Ska vara ledare på ett läger som hålls av min gamla "moderklubb" i Örebro. Ska bli så himla kul!! Så taggad på att nästa säsong ska dra igång nu. Cheerleading abstinensen är stoooor kan jag säga. Skönt att tryoutsen drar igång om bara några veckor!

Söndag: Oklart när jag drar tillbaka till Göteborg, men fortsätter nog mitt Örebro äventyr till början av nästa vecka i alla fall. Två av mina närmsta kompisar befinner sig där just nu (som jag inte sett sen jag åkte till Australien!!), så måste ju hinna med att träffa dem också!

Gillar

Kommentarer

Fredagslistan

Veckans bästa: Renoveringen i vår sommarstuga i Oxelösund. Vi höll på i flera dagar och bar saker upp och ner till båten. Vi målade, rensade, slängde, byggde kök och inredde. Ingen semester här inte! Men oj, vad bra det blev tillslut. Så bra beslut av mina föräldrar att göra om lite därnere!!

Veckans sämsta: Extrem träningsvärk. Var på gymmet och körde ett arm/ryggpass i början av veckan och har fortfarande träningsvärk. Fick duscha håret upp och ner, så brutalt var det haha!

Veckans pepp: Att få se nya Mamma Mia filmen med Julls!! Så peppad på livet efter den. Har ni inte sett den måste ni ta er till bion bums!

Veckans egoboost: Lyckades laga matlådor i förväg till en hel vecka (vuxenpoäng på det?). Jag tycker att det är rätt trist att laga mat, främst för att man alltid börjar laga mat när man är alldeles för hungrig och otålig för att vänta. Så klapp på axeln för att jag tog tag i det och lagade mat till hela veckan på en och samma gång.

Veckans läsning: Big Magic, av Elisabeth Gilbert. Så bra bok! Den handlar typ om hur man ska kunna leva sitt bästa kreativa liv, förverkliga sina drömmar och sluta vara rädd för att satsa. Läs den!

Veckans musik: Soundtracket från Mamma Mia filmen såklart!! Har blivit som besatt efter att ha kollat på filmen. Om jag är tvingad till att välja så är mina favoriter "When I kissed the teacher" och "Why did it have to be me?", men gillar verkligen hela soundtracket. Älskade scenerna i filmen till de låtarna så tror att det är därför de ligger i topp haha;)

Gillar

Kommentarer

Balkong Renovering

Hej på er!

Tänkte ta och visa er hur renoveringen på balkongen blev här hemma hos mig. Medan jag var i Australien byggde de nämligen ut dem i hela huset och jösses vilken skillnad det blev! Från en något större variant av en fransk balkong, där man knappt kunde vistas, till i princip ett helt nytt rum i lägenheten. Hänger därute hela tiden nu, och älskar verkligen hur allt blev. Så här kommer alla detaljer!

Som ni ser, helt tomt, grått och kalt. En blank kanvas om man så vill! Men definitivt mycket plats och potential att göra något supermysigt. Jag visste att jag ville ha någon slags soffa, massa blommor och nytt golv.

Aaaah, och här har vi slutresultatet!! Vänster sida av balkongen och höger sida. Jag är så så så himla nöjd!! Golv kommer från IKEA (länk), fåtölj från IKEA (länk), soffa som man kan kombinera ihop hur man själv vill från Jula (länk) och brickbord Jula (länk).

En ljusslinga var såklart ett måste. Finns det något mysigare? Hittade denna på Rusta och tyckte att den passade perfekt! Den svarta balkonglådan kommer ifrån Jysk.

Är fullkomligt kär i lavendel, har doftpåsar, sprejer, ljus, you name it, så en lavendel blomma var ett måste. Den lilla lyktan ni ser till höger kommer ifrån Ullared. Den lyser upp med en lampa som får det se ut som om det är ett riktigt ljus som brinner i den. Den laddas dessutom upp av solljus och tänds automatiskt när det blir mörkt. Så bra! Finns hundra olika på stan att välja mellan:)

Jag är helt besatt av blommor, har ungefär 15 stycken inomhus på mina 38 kvadrat haha... Jag har dock alltid velat ha en sån där stor fin Hortensia, de är ju så himla, himla fina, och att nu äntligen ha plats för en!? Dröm!! Fick bli en stor rosa en från Blomsterlandet.

Bjuder in mina vänner till balkonghäng hela tiden nu, stackarna haha... Men tyckte att det hela blev så bra. Tänk vad man kan göra med en sån liten yta! Fick min soffa, massa blommor och fint trallgolv plus ett myshörn och fin belysning. Vad kan egentligen gå fel med allt det?

Nej, dags för lunch nu hörni. Blir kanske ute på balkongen till och med;) Ha en fin fredag kompisar och trevlig helg på er<3

Gillar

Kommentarer