Department of Lands

Såhär sprang jag runt på stan häromdagen! Bekvämare byxor får man ju leta efter!

Hur fin är inte den här väskan? Den gick på hela 60 kr. Sånt fynd verkligen!!

Skor från Cotton On! Älskar dem! Så bekväma och piggar verkligen upp vilken outfit som helst!

Gillar

Kommentarer

Veckans planer 15

Måndag: Har bara vilat idag och försök bli av med den här envisa förkylningen. Ska snart iväg på ett gympa pass i stan som man lyckades boka in sig på trots att man mår sådär. Vi får se hur det går! Ska svänga in på apoteket för lite nässpray först och främst!

Tisdag: Jobb med kidsen!

Onsdag: Planeringsdag. Vi måste börja planera vår resa och boka biljetter till Melbourne. Helst igår. Är typ i förnekelse om hur många veckor jag har kvar här. Känns som så många, men börjar inse att det inte alls är lång tid kvar! Panik!!!

Torsdag: Jobb!

Fredag: Jobb!

Lördag: Ska se om det finns något bra sportevent på kvällen. Hade så gärna gått på någon match! Annars kanske det äntligen är dags för den där 30-tals bion jag pratat så mycket om? Annars blir det nog att fortsätta planera inför resan, tvivlar på att vi kommer hinna klart på onsdagen haha...

Söndag: Inte mycket planer alls den här dagen! Vi får se vad som kommer upp under veckan!

En ganska luftig vecka med andra ord, utan så många planer. Ska försöka njuta så mycket jag kan av sista tiden här och inte stressa runt, så det känns ändå bra! Förresten, ser ni hur fint Sydney är på bilderna? Sån himla fin stad!! London och Göteborg kommer alltid ligga i topp, men Sydney kommer definitivt strax därefter.

Gillar

Kommentarer

En söndag i bilder

Morgonen började med att vi tog bussen till Crows Nest. Vi skulle in på Vinnies, en second hand butik där!

Jag lyckades få med mig det mest orimligaste köpet någonsin. En kappa. Köpte alltså en tjock vinterkappa i 30 graders värme som jag nu måste släpa halva jorden runt. Ibland orkar jag inte med mig själv haha... Ska se om jag kan ta några bilder på den. Den var så fin i alla fall!

Älskar alla söta byggnader i pastellfärger häromkring! Titta bra så gulliga! Efter Vinnies tog vi i alla fall bussen in mot stan och området The Rocks!

Vi gick runt en stund i The Rocks med en massa mysiga byggnader och gränder.

Innan vi tillslut nådde vårt mål, söndagsmarknaden i The Rocks! Varje söndag är det nämligen en marknad där och man kan hitta allt från posters, till lemonad och bumeranger. Vi köpte så fina prints från en tjej som målat dem själv. En på en fyr som ska hänga i vår sommarstuga och en på ett bibliotek som jag ska ha hem till lägenheten. Och igen, oklaraste köpet. Inte nog med att jag ska släpa en kappa, nu ska jag också släpa prints på tunt papper över halva jorden också haha...

Efter marknaden åkte vi ut till Bondi Junction för lite mat och shopping. Stans bästa Zara och Topshop finns nämligen i Westfieldet där! Vi hittade såklart en massa fint, men för första gången den dagen var vi lite smarta i alla fall och bestämde oss att istället för att köpa det där, beställa hem det till Sverige. Det var ändå vinterkläder, alltså inget vi kommer att använda här. Har aldrig varit et topshop tjej, men har hittat så mycket fint där på senaste? Kul för garderoben, men kanske inte lika kul för plånboken haha...

Dagen avslutades med en färjetur tillbaka till Manly och en påse med världens godaste chips (som jag måste frakta med mig hem, sååå goda!!). Idag har jag mest sovit, och försökt bli av med min förkylning. Glömde att jag bokat in mig på ett gympa pass ikväll och nu är det försent för att boka av det, så det får bli att ta sig dit ikväll. Får försöka ta det lite lugnt.

Ha en fin måndag kompisar!

Gillar

Kommentarer