Att sakna Berghalla

När folk frågar mig om jag saknar något i Sverige (förutom alla nära och kära såklart) är det inte något godis eller köttbullar som är högst upp på listan. Det är Berghalla och cheerleadingen. Det är verkligen det bästa jag vet, i alla kategorier. Inget slår känslan av att gå ut på mattan, när ett stunt går från att vara tungt och falla till att bli lätt utan ansträngning, ja till och med att avlida fullout efter fullout i en svettig, gammal gympahall kallad Berghalla.

Jag får fortfarande rysningar när jag tänker på förra säsongen. Resan till VM, klacken på SM i Luleå, stödet från föreningen, att få coacha de finaste tjejerna som började på noll och tog sig upp till toppen och såklart laget som gick igenom motgång efter motgång tillsammans. Vad glad jag är att jag fick vara med om allt det. Vad tacksam jag är att jag fick vara med om allt det. Tänk vad fantastiskt det är att få leva sin dröm.

Om ni vill se lite hur vår resa till USA och VM såg ut kan ni kolla på det här klippet! Livets resa med livets gäng<3

Gillar

Kommentarer

Veckans planer

Surftema på Monopol? Bara i Australien haha! // En glad Julia i Dee Why häromveckan!
Här kommer veckans planering! Min värdfamilj är borta tills på söndag och därför ser dagarna lite annorlunda ut den här veckan. Vem hade trott att även jag skulle få ett litet höstlov i år haha?

Måndag: En "göra så mycket som möjligt av massa random saker" dag! Ska tvätta, rensa lilla tjejen garderob, redigera bilder, sortera leksaker, rensa datorn (varför har alltid alla ens elektroniska prylar slut på minne!?) och klippa lite filmer ifrån USA i somras. Ikväll ska jag på gympapass, så hej träningsvärk!

Tisdag: Beroende på vädret så tänkte jag ta mig upp till North Head Sanctuary i Manly. Ska vara en fin promenad med fantastiskt utsikt över Sydney och hamnarna. Dessutom ska det finnas lite minnesgrejer från andra världskriget där om jag fattar det rätt! Verkar intressant! Eventuellt lunch med ett gäng tjejkompisar efteråt!

Onsdag: På förmiddagen ska jag förmodligen iväg till Warringah Mall med Ida och Amanda, men planerna är lite oklara än så länge! På eftermiddagen ska jag sen hämta upp grannbarnen från skolan och umgås med dem tills pappan i familjen kommer hem. Mamman är bortrest hela veckan, så de frågade om jag kunde hjälpa till med lite hämtningar nu i veckan vilket jag såklart kunde!

Torsdag: Åka in till Bondi (inte varit där ännu!!) och kolla in en utställning av statyer som just nu finns längs en coastal walk där. Sista veckan nu, så måste ju passa på!

Fredag: Hämta grannbarnen i skolan igen och senare på kvällen kommer Amanda och Ida hit för lite jacuzzi bubbel och pizza. Längtar redan!!

Lördag: Just nu ser det ut som om det ska regna hela helgen, wiho! Blir kanske lite tv-spels häng med andra ord haha...

Söndag: Värdfamiljen kommer tillbaka, så vi får se vad dagen har att erbjuda. Är billigt att åka med kollektivtrafiken på söndagar, men om det ska regna hela dagen känns det ju sådär att ta sig ut någonstans! Håller tummarna för att väderleksrapporten ändras tills dess!

Gillar

Kommentarer

Min helg i bilder

Min helg har varit väldigt lugn faktiskt. I stora drag har den bestått av mys med värdfamiljen och häng på stranden. Har varit så fint väder nu de senaste dagarna, så det gillas starkt!
Det finns verkligen så fina vyer här överallt! Den här bilden knäppte jag lite snabbt påväg in till Manly Beach i lördags. Kan ni tänka er att HELA vägen dit löper längs med vattnet, vilket betyder att hela 30 minuters promenaden ser ut såhär? Måste ta med mig kameran och ta några ordentliga bilder någon dag! Så fint!
Annars har mina vyer mest sett ut såhär, både i lördags och i söndags! Men vem klagar på det? Helt fantastiskt att kunna gå ner till stranden en eftermiddag bara sådär! Manly är verkligen så mysigt!!
I söndags fick jag även sällskap av fina Amanda (blogg ) och Ida (blogg ) på stranden.
Hur konstigt är det inte att det är barrträd överallt i Manly? Inte alls hur jag föreställde mig Australien förut, men nu finns det inte något mer typiskt Manly än just de där träden haha!
När vi kände oss klara med stranden gick vi och köpte lite smarrig frozen yoghurt. Drömgott! Ananassmaken var fantastiskt god!!
Sen strosade vi runt lite i Manly (här ser ni marknaden som är varje helg på en sidogata till The Corso!). njöt av vår glass och kikade efter lite kläder till Ida. Tack och lov köpte jag inget själv! Brukar ju annars sluta så varenda gång haha!

Gillar

Kommentarer