Måndagmorgon

​Hejsan! 

Hoppas ni alla har en fin måndag än så länge! Själv ska man snart åka ut till Westfield Stratford, ett superstort shoppingcenter, och sen ikväll kommer ju Maja!!! Ska bli så kul! Ingen aning vad vi ska hitta på men det löser sig nog. Jag hoppas hon har någon lista på saker haha... 

Ikväll blir det i alla fall middag tillsammans med mina föräldrar. Blir nog något standard som Spagetti House.  Men vem klagar på det?


Gillar

Kommentarer

Choccywoccydoodah

Om du är på jakt efter världens godaste varma choklad, kan du sluta leta nu. Här är den. I en liten butik på en sidogata till Carnaby Street. En butik med kanske det längsta namnet någonsin: Choccywoccydoodah.

Den ser kanske inte mycket ut för världen med en röd dörr och svarta väggar men oj, när du kommer in är det som om du förflyttas till en scen ur Alice i Underlandet.

Gigantiska tårtor, massiva dekorationer och enormt mycket choklad i alla dess former. Helt fantastiskt med andra ord. Det var Livs som guidade mig hit och nu är jag fast. Den himmelska goda varma chokladen kommer få mig att komma tillbaka år framöver. Ja, så god är den faktiskt.


Gillar

Kommentarer

Winter Wonderland

Varje år smäller de upp Winter Wonderland i Hyde Park, vilket på bästa sätt kan liknas vid "Jul på Liseberg" i Sverige. Hundratals ljus, karuseller, julstämning och mat. En ganska så lyckad kväll med andra ord. Gratis inträde dessutom, dock kostade karuseller och attraktioner, men det var så mysigt att bara gå runt och titta så det slutade med att vi endast köpte varsin crepe med nutella. Mums!

Gillar

Kommentarer