5 saker som gör mig lycklig just nu

I NYC i somras under en ledig dag.

3. Disneyfilmer. Kanske det mest barnsliga någonsin men är man på dåligt humör är det räddaren i nöden. Mina favoriter är Trassel, Lejonkungen och Aladdin.

4. Tunnelbanan. Bara det faktum att det finns en betyder att jag faktiskt bor någonstans jag aldrig bott förut och bara det ger så otroligt många nya möjligheter.

5. Komplimanger.

Inte nödvändigtvis att få (även om det är ganska trevligt) utan också att ge. En komplimang är som en liten present, något som gör dig glad för att den ges av omtanke och att göra någon glad är väl något utav det finaste man kan göra?

Gillar

Kommentarer

Jobba, äta, sova

Två bilder från häromdagen när de tände upp julbelysningen på Regent Street. De gör världens grej av det här med livemusik, kändisar och avstängning av hela gatan. Bäst som man är jobbade man tiden de tände dem...

Jobba, äta, sova. Så har de senaste dagarna sett ut för mig. Glamoröst London liv man lever här, jag vet;) Men jag älskar mitt jobb så det gör egentligen inte så mycket. Det enda negativa är väl kanske att jag inte har tid att träffa vänner och socialisera mig som en normal människa gör, men nu har jag två dagar ledigt så får försöka ändra på det.

Har för övrigt haft släktkalas på jobbet ett antal gånger den senaste veckan. Två av min mammas kusiner har nämligen varit här i London på semester, men tycker bara att de är omtänksamma som tar sig tid att leta på lilla mig under en kort weekend resa. Tänk vad trevliga människor man känner!

Gillar

Kommentarer

Ca'puccino

Lyckades göra misstaget att ta med kameran och glömma minneskortet i datorn, så därav kassa mobilbilder. Så himla klantig!

Var på lunchdejt med denna pingla idag. Gnocchi är helt klart en stor favorit hos mig så det var ganska givet att jag skulle beställa det när jag såg att det fanns på menyn haha! Supertrevligt var det i alla fall och maten god så helt klart lyckat! Efter lunchen sprang vi fort in på några secondhand butiker i jakt på en present utan någon större lycka.

Den engelska vintern har verkligen kommit nu då det i princip regnat varje dag den senaste veckan. Men jaja, föredrar regn över snö alla dagar i veckan så ska väl egentligen inte klaga!


Gillar

Kommentarer