5 datum jag ser fram emot

21 december: LÖNEDAG! Behöver jag säga mer?

24 december: Min familj kommer hit för att fira jul och vad betyder det? En massa maaaat! Yes! Och ja, en massa mys med familjen också hehe;)

28 december: Favorit-Maja aka världens coolaste tjej på bilden ovan kommer hit på besök!! Taggen på den!? ÄNTLIGEN säger jag bara!

6 januari: Lauren, en amerikansk tjej (hon på bilden ovan som försöker ta en väldigt artistisk Instagram bild haha) som jag lärde känna i somras när jag jobbade i USA, kommer hit till London för en utbytestermin. Så taggad på att äntligen se henne igen! Känns konstigt att vi spenderade varje dag, i princip 24 timmar om dygnet, tillsammans hela sommaren och nu inte setts på 4 månader.

Något datum i januari: En utflykt utanför Londons zoner 1 och 2, närmare bestämt till York! Har en kompis som pluggar där så ska åka och hälsa på henne. Hon har för övrigt bott i London hela sitt liv och i höstas när jag kom hit flyttade hon till York. Så typiskt!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig